Yritys

Yritys

Hammaslääkäriasema Clinident auttaa kaikissa hampaiden sekä suun ja leukojen alueen ongelmissa. Hammashoitopalvelumme ovat laajat aina purennan toiminnallisista mittauksista suuhygienistin tekemään hampaiden valkaisuun.

Henkilökunta

Purennan korjaus on yksi Hammaslääkäriasema Clinidentin vahvoista osaamisalueista. Osa asiakkaistamme tulee kauempaakin, koska tarjoamamme purennan korjaus on ainutlaatuista koko Euroopan alueella. Purennanhoidossa pyrimme tilanteeseen, jossa potilas ei tarvitsisi purentakiskoa tai oikomishoitoa.

Hyödynnämme alan viimeisintä tekniikkaa:T-Scan, BioPak, JVAQuick, laser ja cerec. Purennan korjaamisessa hoidamme potilaita ympäri Suomea menestyksekkäästi.

Hll Katri Luukkonen on suorittanut ensimmäisenä Euroopassa CNO (Center for Neural Occlusion) Level 2:n. Dr. Robert Kerstein (USA) toimi ohjaajana ja valvojana Level 2:n kliinisen työn näyttötestissä.

Arvot

Yrityksen arvot ovat hyvä laatu, hyvä palvelu ja edelläkävijyys.

Näitä pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan päivittäisessä työssämme. Ylläpidämme jatkuvalla jatkokouluttautumisella koko henkilöstön ammattitaitoa ja työkykyä.
Pyrimme hoitamaan jokaisen potilaan yksilöllisesti juuri hänen ongelmansa huomioiden.

Yrityksen arvot ovat hyvä laatu, hyvä palvelu ja edelläkävijyys.