SUUSI PARHAAT YSTÄVÄT

Hammaslääkäriasema Clinident

Pään alueen terveys ja hyvinvointi; tasapainoinen purenta, säännölliset tarkistukset tuovat sinut askeleen edemmäs kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämisessä.

Esteettinen hammashoito

TERVETULOA HAMMASLÄÄKÄRIASEMA CLINIDENTILLE

Suunnitelmissa vaaleammat tai suoremmat hampaat, yksittäisten hampaiden korjaus tai kausittainen virkistys hymyyn?

Kevyilläkin toimenpiteillä voidaan vaikuttaa merkittävästi hammasrivistönne suoruuteen, hampaiden väriin ja hymynne valovoimaisuuteen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme rakastaa haasteita ja autamme teitä ensiluokkaisen lopputuloksen saavuttamisessa.

Soodapuhdistus poistaa värjäymät

Soodapuhdistus on hellävarainen, nopea ja edullinen hoito kirkkaampaan hymyyn. Soodapuhdistuksen teho perustuu värjäymien poistoon hampaiden pinnalta. Soodapuhdistus ei poista hammaskiveä. Soodapuhdistus alk. 40 € toisen hoidon yhteydessä, 60 € ilman muita toimenpiteitä.

Eroon amalgaamipaikoista

Vastaanotollamme on pitkäaikainen kokemus posliinitäytteiden valmistamisesta Cerec- menetelmän avulla. Cerecin avulla korkealaatuisten posliinitäytteiden ja kruunujen valmistaminen onnistuu yleensä yhdellä käyntikerralla ja saatte täysin luonnonhammasta muistuttavan, suulle terveellisemmän paikan. Posliinipaikat soveltuvatkin erityisen hyvin amalgaamipaikkojen korvaushoitoon. Tee kiistatta erinomainen ja pitkäikäinen sijoitus hampaidesi ja koko suusi terveyteen!

Veloitukseton konsultaatio

Haemme teille parhaiten tarpeisiinne ja budjettiinne sopivat ratkaisut. Tarjoamme perustarkastuksen yhteydessä veloituksettoman konsultoinnin ja teemme toiveidenne mukaisen suunnitelman hampaidenne kaunistamiseksi. Hammasterveys vaikuttaa myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinne, nyt on aika toimia! Tervetuloa varaamaan aika perustarkastukseen ja sen yhteydessä veloituksettomaan konsultaatioon estetiikan asiantuntijaltamme, HLL Katri Luukkoselta.

Katri Luukkonen

Biohammaslääkäri Katri Luukkonen on erittäin kokenut ja osaava erilaisten hammas- ja hyvinvointihaasteiden ratkaisijana. Katri hoitaa lempeän tehokkaasti hampaasi erinomaiseen kuntoon alkutilanteesta riippumatta.

Anna-Maija

Kokenut suuhygienistimme Anna-Maija tekee peruspuhdistukset, suositut soodapuhdistukset ja valkaisut. Tervetuloa nauttimaan puhtaasta suusta ja virkeämmästä hymystä!

Toimistomme palvelee

Palvelemme teitä mielellämme myös puhelimitse ja ohjaamme teitä eteenpäin. Emme veloita erillisiä toimistomaksuja.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Löydät meidät Turun Valopihalta

Esteetön vastaanottomme sijaitsee Turun keskustan Valopihalla osoitteessa Kauppiaskatu 13 Lh 19.

Otamme vastaan potilaita maanantaista perjantaihin. Nettiajanvaraus alta, jos et löydä sopivaa aikaa soita meille numeroon 010 322 4010