SUUSI PARHAAT YSTÄVÄT

Hammaslääkäriasema Clinident

Pään alueen terveys ja hyvinvointi; tasapainoinen purenta, säännölliset tarkistukset tuovat sinut askeleen edemmäs kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämisessä.

Purennan korjaukset

NYT PURENTA PAREMMAKSI

Purentavaivoja hoitamalla voidaan saada hyviä tuloksia hampaiden narskuttelun, epätasaisen purennan tai puuttuvien hampaiden suhteen. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua.

TERVETULOA HAMMASLÄÄKÄRIASEMA CLINIDENTILLE KORJAAMAAN PURENTAA

PURENNAN KORJAUS KANNATTAA AIKUISIÄLLÄKIN

Hampaiden ja suun alueen toiminnan parantaminen auttaa mm. pään alueen särkyihin, estetiikkaan ja hampaat säilyvät paremmassa kunnossa pidempään. Purentaa voi korjata monin eri keinoin myös aikuisiällä. Olemmekin erikoistuneet nimenomaan aikuisten purennan korjaaviin toimenpiteisiin jo yli 20 vuoden kokemuksella. Suosittelemme varaamaan ajan perustarkastukseen HLL Katri Luukkoselle, saatte sen yhteydessä veloituksettoman konsultaation ja budjettiinne sopivan ehdotuksen korjaavista toimenpiteistä.

Puremalihashierontaan rentoutumaan

Puremalihashieronnan avulla voidaan rentouttaa puremalihaksia.
Puremalihaskireyksiä voi aiheuttaa esimerkiksi stressi, hampaiden narskuttelu tai purentavika.

Lihaskireydet voivat oireilla monin eri tavoin, muun muassa päänsärkynä, kasvokipuina, korvien lukkiutumisena ja leukojen jäykkyytenä. 

Tervetuloa rentoutumaan miellyttävään puremalihashierontaan!

Hieronnassa suuhygienisti käsittelee rauhallisin liikkein kasvojen alueen lihaksia, puremalihakset sekä hieman niska-hartiaseudun aluetta. Tukena hoidossa käytetään Bemer – laitteistoa, joka parantaa mikroverenkiertoa koko kehon alueella. Hieronnan jälkeen olo on ihanan levännyt ja rentoutunut.

Osa potilaista on maininnut jopa lähes nukahtaneensa hoidon aikana!

Käynnin päätteeksi käydään yhdessä läpi venyttelyohjeita, joiden avulla voit ylläpitää puremalihasten rentoutta myös kotona.

Katri Luukkonen

Biohammaslääkäri Katri Luukkonen on erittäin kokenut ja osaava erilaisten hammas- ja hyvinvointihaasteiden ratkaisijana. Katri hoitaa lempeän tehokkaasti hampaasi erinomaiseen kuntoon alkutilanteesta riippumatta.

Anna-Maija

Kokenut suuhygienistimme Anna-Maija tekee peruspuhdistukset, suositut soodapuhdistukset ja valkaisut. Tervetuloa nauttimaan puhtaasta suusta ja virkeämmästä hymystä!

Toimistomme palvelee

Palvelemme teitä mielellämme myös puhelimitse ja ohjaamme teitä eteenpäin. Emme veloita erillisiä toimistomaksuja.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Löydät meidät Turun Valopihalta

Esteetön vastaanottomme sijaitsee Turun keskustan Valopihalla osoitteessa Kauppiaskatu 13 Lh 19.

Otamme vastaan potilaita maanantaista perjantaihin. Nettiajanvaraus alta, jos et löydä sopivaa aikaa soita meille numeroon 010 322 4010