SUUSI PARHAAT YSTÄVÄT

Hammaslääkäriasema Clinident

Pään alueen terveys ja hyvinvointi; tasapainoinen purenta, säännölliset tarkistukset tuovat sinut askeleen edemmäs kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämisessä.

Implantit ja proteesit

Nyt suu kuntoon!

Hammaslääkäriasema Clinidentillä saatte laadukkaat implantti- ja proteesihoidot.

Uusin teknologia ja biohammaslääkärin palvelut

Käytämme hoidoissamme uusinta teknologiaa ja käytämme mahdollisimman luonnollisia aineita hoidoissamme. Biohammaslääkärimme Katri Luukkonen hoitaa myös haastavammat implantti-, protetiikka- ja purentavaivat.

Veloitukseton konsultaatio perustarkastuksen yhteydessä

Osaava henkilökuntamme kartoittaa tarpeenne ja huomioi budjettinne toimenpiteissä. Varaamalla hammastarkastuksen asiantuntijallemme Katri Luukkoselle, saatte hoidon yhteydessä veloituksettoman konsultaation.

Toimiva purenta vähentää särkyjä pään alueella

Tasapainoinen purenta on yksi purentaelimistön hyvän toiminnan kulmakivi lihasten ja nivelten normaalin toiminnan lisäksi. Pystymme auttamaan purentaa tasapainoon laadukkaalla implantti- ja proteesihoidolla.

Katri Luukkonen

Biohammaslääkäri Katri Luukkonen on erittäin kokenut ja osaava erilaisten hammas- ja hyvinvointihaasteiden ratkaisijana. Katri hoitaa lempeän tehokkaasti hampaasi erinomaiseen kuntoon alkutilanteesta riippumatta.

Anna-Maija

Kokenut suuhygienistimme Anna-Maija tekee peruspuhdistukset, suositut soodapuhdistukset ja valkaisut. Tervetuloa nauttimaan puhtaasta suusta ja virkeämmästä hymystä!

Toimistomme palvelee

Palvelemme teitä mielellämme myös puhelimitse ja ohjaamme teitä eteenpäin. Emme veloita erillisiä toimistomaksuja.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Löydät meidät Turun Valopihalta

Esteetön vastaanottomme sijaitsee Turun keskustan Valopihalla osoitteessa Kauppiaskatu 13 Lh 19.

Otamme vastaan potilaita maanantaista perjantaihin. Nettiajanvaraus alta, jos et löydä sopivaa aikaa soita meille numeroon 010 322 4010