SUUSI PARHAAT YSTÄVÄT

Hammaslääkäriasema Clinident

Pään alueen terveys ja hyvinvointi; tasapainoinen purenta, säännölliset tarkistukset tuovat sinut askeleen edemmäs kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämisessä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Apua ARJESSA JAKSAMISEEN

Toimimme Clinidentillä hampaiden hoidossa ja hyvinvoinnin lisäämisessä kokonaisvaltaisella otteella.

TERVEYTTÄ ja LUONNOLLISTA ESTETIIKKAA ETSIMÄSSÄ?

Konseptimme

Autamme asiakkaitamme kohti parempaa estetiikkaa, hammasterveyttä ja huomioimme myös muun terveytenne. Voimalla kokonaisvaltaisesti paremmin, saat lisää jaksamista arkeen ja paremman olon.

Apua terveellisiin elämäntapoihin, motivaatioon ja stressiin

Kaipaatko apua elämäntapamuutosten aloittamiseen? Saat meiltä apua arjessa jaksamiseen ja hyvinvointisi kohentamiseen erikoissairaanhoitajan valmennuksessa. Pitkän linjan asiantuntijamme auttaa löytämään kadonneita voimavaroja ja motivaatiota muutokseen. Varaa aika konsultaation ja kuulet, kuinka voimme olla avuksi jaksamisesi suhteen!

Juice Plus+

Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistetut ekologiset vitamiinivalmisteet auttavat jaksamaan arjessasi paremmin. Saat tuotteita vastaanotoltamme ja myös suoraan nettikaupasta kotiin kuljetettuna.

Bemer

Jaksamista arkeesi mikroverenkierron parantamisen kautta. Tervetuloa meille kokeilemaan Bemer-alustaa esimerkiksi purentalihashieronnan yhteydessä.

Irmeli Viljanen – Hyvinvointivalmentaja

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Löydät meidät Turun Valopihalta

Esteetön vastaanottomme sijaitsee Turun keskustan Valopihalla osoitteessa Kauppiaskatu 13 Lh 19.

Otamme vastaan potilaita maanantaista perjantaihin. Nettiajanvaraus alta, jos et löydä sopivaa aikaa soita meille numeroon 010 322 4010