Hammaslääkäri Turussa keskustan tuntumassa

Hammaslääkäriasema Clinident auttaa kaikissa hampaiden sekä suun ja leukojen alueen ongelmissa.  Hammashoitopalvelumme ovat laajat, aina purennan korjaamisesta suuhygienistin toteuttamiin hampaiden valkaisuihin. Hyödynnämme alan viimeisintä tekniikkaa:T-Scan, BioPak, JVAQuick, laser ja cerec. Purennan korjaamisessa hoidamme potilaita ympäri Suomea menestyksekkäästi.Tarjoamme myös työpaikkahammashoitoa.

Meille on helppo tulla. Sijaitsemme Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaitamme hellävaraisesti ja ymmärtäen – myös pelkopotilaat kuuluvat tyytyväiseen asiakaskuntaamme.

Hammaslääkärit ja suuhygienistit ovat ystävällisiä ja asiantuntevia

Hammaslääkäriasema Clinidentin hammaslääkärit ovat kokeneita asiantuntijoita. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa (T-Scan, BioPak, JVAQuick, laser, cerec)  ja hammaslääkärimme pitävät tietotaitonsa uusien innovaatioiden tasolla. Hammaslääkäreiden lisäksi meillä on palveluksessamme myös suuhygienistejä, jotka tekevät muun muassa hampaiden valkaisuja sekä hammaskiven poistoa.

Hammaslääkäriasema täydellä palvelulla

Kun hammasta särkee, purentaongelmat vaivaavat tai haaveilet valkoisemmasta hymystä, Hammaslääkäriasema Clinident tarjoaa apuaan. Osaava hammashoito ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat vastaanottomme kulmakivet. Hammaslääkäriasema tarjoaa apua myös kasvojen ja kaulan alueen ongelmiin, kuten häiritseviin karvoihin, ikääntymisen merkkeihin ja arpiin. Myös kuorsaamiseen voimme tuoda apua.

Hammaslääkäripalvelu hyvällä palautteella

Hammaslääkäriasema Clinident on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta. Saamiamme palautteita voit lukea sivuiltamme. Haluamme tarjota hyvää laatua, hyvää palvelua sekä toimia edelläkävijöinä. Näitä pyrimme toteuttamaan päivittäisessä työssämme.

Jatkokoulutamme henkilökuntaamme, jotta heidän ammattitaito ja työkyky ovat parhaimmat mahdolliset. Meillä on päivittäisessä käytössä T-Scan, BioPak, JVAQuick, laser ja cerec.

Jokainen potilas on meille yksilö, jolle haluamme tarjota täyden huomiomme ja parhaan mahdollisen hoidon. Varaa aika vaikka jo tänään.

Ajankohtaista

 

LUENTO TAMPEREELLA 3.4.2017

Hll Katri Luukkonen luennoi Tampereen TAYS:ssa aiheenaan DTR (Disclucion Time Reduction) – hoidon vaikutukset lihasperäisen dysfunktion hoidossa sekä purentaelimen toiminnan digitaalisen mittauksen ja hoidon (T-Scan+EMG) hyödyt kliinisessa hoitotyössä. Luento on tarkoitettu T-Scanin käyttäjille sekä kaikille purennan digitaalisesta mittaamisesta kiinnostuneille. Lue lisää Profdent Oy:n sivuilta.

ENSIMMÄISENÄ EUROOPASSA

Hll Katri Luukkonen on suorittanut ensimmäisenä Euroopassa CNO (Center for Neural Occlusion) Level 2:n. Dr. Robert Kerstein (USA) toimi ohjaajana ja valvojana Level 2:n kliinisen näyttötyön testissä. Lue lisää CNO:n sivulta.

CLINIDENT JA PROFDENT OY LÖYTYVÄT MYÖS FACEBOOKISTA. KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ!

Facebook-Clinident Facebook-Profdent

O.T.E FASKIA VENYTYSHOIDOLLA

saadaan apua kipu- ja purentapotilaiden hoidossa. Tanja Kannela on koulutettu hieroja sekä O.T.E hieronnan kehittäjä ja kouluttaja, joka on erikoistunut ihmisten ja eläinten kivunhoitoon. Tanja käy vastaanotollamme tekemässä faskiahoitoja asiakkailemme. Arpikudoshoidolla on saatu erinomaisia tuloksia diabeteksen pistoarpien hoidossa. Lue lisää.

APUA PURENTAONGELMIIN!

Kärsitkö purennan toimimattomuudesta, niska-hartia-päänsärystä, tunteesta, ettet voi purra, syödä tai niellä. DTR (Disclusion time reduction -hoito voi auttaa! Katso video!

T-Scan on maailman ainoa sensori purennan analysointiin. T-Scan laite kertoo mikä hammas puree minne ja kuinka lujaa. Meillä on Suomen pisin kokemus T-Scanin käytöstä. Katso lisää http://www.profdent.fi/

HAMMASLÄÄKÄRIASEMA CLINIDENT

tukee turkulaista palloilua ja on jo kolmatta vuotta mukana vaudittamassa ANDERS TROJANSIN matkaa kohti mestaruutta!

OTAMME VASTAAN UUSIA POTILAITA!

Jos tiedät ystäväsi tai tuttavasi etsivän uutta hammaslääkäriä tai pidät tavastamme toimia, kerrothan meistä!

VIIMEISIMMÄT KOULUTUKSET

11-13.7.2016 Hll Katri Luukkonen suoritti ainoana pohjoismaalaisena hammaslääkärinä BioResearchin järjestämän Biometric Diagnostics in Dentistry-koulutuksen Milwaukeessa.

Helmikuussa 2016 Hll Katri Luukkonen osallistui  Dr. Robert Kersteinin (USA) luennoimaan koulutukseen uudesta T-Scan Novuksesta ja sen käyttömahdollisuuksista purennan tutkimisessa ja hoidossa.

Hll Katri Luukkonen osallistui lokakuussa 2015 Advanced Occlusal Consepts part 1 koulutukseen, jossa luennoimassa olivat Dr. Kaye McArthur ja Dr. Robert Walker.

Hll Katri Luukkonen ja vastaanoton henkilökunta osallistuivat 28.2.2015 Profdent Oy:n järjestämään T-Scan-koulutukseen, jossa Dr. Robert Kerstein luennoi T-Scanin käytöstä vastaanottotyössä sekä hänen uuteen kirjaan liittyen laitteen käyttömahdollisuuksista.

Hll Katri Luukkonen ja vastaanoton henkilökunta osallistuivat 16- ja 17.5.2014 Vantaalla järjestettyyn Dr. Robert Kersteinin koulutukseen T-Scanista ja sen käytöstä.

Hll Katri Luukkonen ja Hammaslääketieteen Kandidaatti Tero Nordlund osallistuivat 23.4.2014 professori Per Alstergrenin luennoimaan koulutustilaisuuteen uudesta kansainvälisestä purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) kliinisestä diagnostiikasta.

Syksyllä 2013 Hll Katri Luukkonen osallistui Dr Kaye McArthurin ja Dr Bob Walkerin järjestämään Edistyneet purennanhoidot ja kraniaalihoidot 1-koulutukseen.

Syksyllä 2012 Hll Katri Luukkonen osallistui Amsterdamissa Dr Kaye McArthurin ja Dr Bob Walkerin Päänsärky ja purennanhoito-koulutukseen.

Hyvien koulutuksien vuoksi yritämme saada Bobia ja Kayenia luennoimaan myös Suomeen.

Meistä

Yrityksen arvot ovat hyvä laatu, hyvä palvelu ja edelläkävijyys.

Näitä pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan päivittäisessä työssämme. Ylläpidämme jatkuvalla jatkokouluttautumisella koko henkilöstön ammattitaitoa ja työkykyä. Säännölliset henkilöstöpalaverit, joissa arvioimme mm. arvojemme toteutumista, kuuluvat yrityksen tapaan toimia.

Pyrimme hoitamaan jokaisen potilaan yksilöllisesti juuri hänen ongelmansa huomioiden.