Perushammashoito

Perushammashoito

Säännölliset hammaslääkärin tarkastukset ovat tärkeitä suun, hampaiston ja leukojen alueen terveyden kannalta. Kliinisen tutkimuksen lisäksi tarkastusta täydennetään usein myös röntgenkuvilla.

Kun tarvitsemme koko leukojen kuvausta (OPTG) tai suun ja leukojen alueen erikoiskuvauksia, lähetämme asiakkaat hampaiston ja leukojen röntgentutkimusten erikoisklinikka Mehiläinen-Tomodentiin.

Yksilöllisesti - sinun hampaillesi

Hammaslääkärimme tekevät kaikkia yleisimpiä hammashoidon toimenpiteitä, kuten korjaavia paikkaushoitoja, purennan hoitoa, iensairauksien hoitoa, juurihoitoja, hampaan poistoja sekä proteettisen hoidon toimenpiteitä. Ensimmäisen käynnin tai tarkastuksen yhteydessä tehdään aina hoitosuunnitelma ja annetaan asiakkaan halutessa kustannusarvio ja aikataulutus työlle.

Vastaanottomme on perehtynyt purentaelimistön toiminnallisiin häiriöihin, niiden diagnosointiin sekä hoitoon. Teemme yleensä tarkastuskäynnin yhteydessä asiakkaalle nopean pikatestin (JVAQuick), jolla saadaan selvitettyä purentaelimistön toimintaa. Pikatesti sisältyy tarkastuskäynnin hintaan. Olemme Suomen ainut vastaanotto, jolla on käytössä JVAQuick-laitteisto.

Kerro toiveesi ja pelkosi

Painotamme ehkäisevän hammashoidon merkitystä. Yhteistyössä potilaan kanssa saamme reikiintymisen usein loppumaan. ”Tuo reikäsi meille, niin teemme niistä historiaa!”

Mikäli pelkäät hammashoitoa, kerro sekin meille. Yhdessä voimme voittaa pelon!

Meillä on käytettävissämme pitkäaikainen erikoishammaslääkäreiden yhteistyöverkosto tilanteisiin, joissa tarvitsemme erikoishammaslääkäritasoista konsultaatiota tai hoitotoimenpiteitä.

Mikäli pelkäät hammashoitoa, kerro sekin meille. Yhdessä voimme voittaa pelon!