Muu hoito

Muu hoito

Hammassuojat

Valmistamme hammassuojia sekä ammattilais- että harrastekäyttöön. Saatavana myös värillisinä sekä erilaisilla kuvilla tai logoilla varustettuina.

Purentakiskot

Valmistamamme purentakiskot suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti myös esteettisen ratkaisun puolesta. Voit itse valita kiskosi värin ja lisäkoristeet: hopeahile, nimikirjaimet, pienet kuvat, timantit jne. Vain mielikuvitus rajana!

Työpaikkahammashoito

Hoidettu suun ja leukojen alue on kaunis ja toimiva. Suun terveydellä on suuri merkitys yleisterveydelle ja sitä kautta työkyvylle. Säännöllisellä hammashoidolla pitkissä hoitosuhteissa on tutukimusten mukaan halvimmat hoitokustannukset. Työpaikkahammashoito on hyvä keino huolehtia työntekijöiden terveydestä ja samalla vähentää sairaspoissaoloja.

Työpaikkahammashuolto on yritykselle kokonaisuudessaan verotuksessa vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etu. Verottomuuden perusteena on, että hoitoetuus on tavanomainen ja kohtuullinen sekä koko henkilökuntaa yhdenvertaisesti koskeva. Lisäksi edun tulee perustua kirjalliseen sopimukseen, jossa määritellään yrityksen korvaamien hammashuoltopalvelujen laajuus.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään Sinun yrityksellesi sopiva työpaikkahammashuoltosopimus!