Millaiset hampaat sinä haluaisit?

Millaiset hampaat sinä haluaisit? Tässä erilaisia potilastapauksia.

 

Tapaus 1. Tässä potilaalle on tehty ensin hampaiden valkaisu, jolla saatiin sävyä vaaleammaksi ja sen jälkeen laitettu neljä keraamista kruunua yläetualueelle.

 

 

 

 

 

 

 

Tapaus 2.  Kahden takahampaan vanhat amalgaamipaikat on uusittu kestävillä keraamisilla Cerec-täytteillä. Cerec-täytteiden etuna yhdistelmämuovitäytteeseen nähden on huomattavasti parempi kestävyys ja näin ollen pidempi käyttöikä.

   

 

 

Tapaus 3. Potilaalle on tehty purennan neurofysiologinen ja esteettinen korjaus. Ensin pieni purennankorotus ja sen jälkeen hampaiden valkaisu, jolla saatiin hampaiden sävy vaaleammaksi. Yläetualue viimeisteltiin neljällä kokokeraamisella kruunulla ja laminaatilla, joilla saavutettiin siisti ja luonnollinen lopputulos.

 

 

 

 

 

 

 

Tapaus 4. Potilaalle on tehty hampaiden valkaisu. Se kuinka paljon hampaat vaalenevat on aina yksilöllistä, mutta lopputuloksena on aina luonnollisen sävyinen hymy kuten tässä kuvassa.

 

 

 

 

 

 

 

Tapaus 5. Tasapainoinen purenta on yksi purentaelimistön hyvän toiminnan kulmakivi lihasten ja nivelten normaalin toiminnan lisäksi. Pitkäaikaisessa seurannassa kestäviksi todettujen hammastäytemateriaalien käyttö erityisesti takahammasalueilla tukee tasapainoisen purennan ylläpitoa.

Vastaanotollamme on pitkäaikainen kokemus posliinitäytteiden valmistamisesta Cerec-menetelmän avulla. Cerecin avulla korkealaatuisten posliinitäytteiden ja kruunujen valmistaminen onnistuu yleensä yhdellä käyntikerralla. Keraamisella Cerec -paikalla on yhdistelmämuovitäytteeseen nähden huomattavasti pidempi kestävyys ja näin ollen pidempi käyttöikä! Keraaminen Cerec -paikka on kiistatta kestävä ja pitkäikäinen sijoitus hampaiden ja koko suun terveyteen.

Eräs ihana rouva hankki itselleen meiltä jouluksi pitkäaikaisen lahjan. Vaihdettiin kymmeniä vuosia vanhat huonokuntoiset amalgaamitäytteet Cerec-menetelmällä uusiin!

Kun työ oli valmis, rouva totesi: “teit taidetta suuhun!”

Tämä kiitos lämmittää mieltä pitkään. ❤️