Bemer ja JuicePlus+ tukihoitona

Bemer ja JuicePlus+ravintovalmisteet tukihoitona

Meillä Hammaslääkäriasema Clinidentissä on käytössä tukihoitona Bemer Fysikaalinen verisuoniterapia sekä JuicePlus+ravintovalmisteet.

Bemer Fysikaalinen verisuoniterapia
JuicePlus+ravintovalmisteet

Terveempää elämää!

Elimistösi tarvitsee toimiakseen normaalisti paljon erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ja fytoravinteita, joita saat vihanneksista, hedelmistä ja marjoista. Tasapainoinen, hyvälaatuinen ruokavalio sisältää päivittäin vähintään viisi annosta hedelmiä, vihanneksia ja marjoja.

Tätä ei ole niin helppo toteuttaa päivittäin arjen kiireessä. Juice Plus+:ssa on tiivistettynä 30 eri hedelmä-, vihannes- ja marjalajin parhaat osat kapselimuodossa. Voit nyt saada arvokkaiden fytoravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden edut helposti nautittavina JuicePlus+ tuotteina. Saat optimaalisessa muodossa voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi. Lapsille on tuotesarjassa omat hyvänmakuiset tuotteet.

Kaikki Juice Plus+:n ainesosat kerätään täysin kypsinä tarkkaan valituilta pelloilta eri puolilta maailmaa. Tämä tarkoittaa, että saat huippulaatuisia tuotteita suoraan pellolta!

Patentoitu mehustus- ja kuivausmenetelmämme poistaa veden ja käyttöön kelpaamattomat osat ja tiivistää hellävaraisesti kasvimateriaalin. Siten mahdollisimman suuri osa ravinteista pysyy luonnollisessa muodossaan juuri sinun ja perheesi hyväksi.

Lisätietoa ja tilaukset: katri.juiceplus.com