Ajankohtaista

Ajankohtaista      

Clinident joulukalenteri 2022!!

Tervetuloa seuraamaan Clinidentin joulukalenteria! 🤍
Joulukalenterimme toteutetaan Instagramissa sekä Facebookissa. Ota siis molemmat kanavat seurantaan.❄️
Joulukalenteri tulee sisältämään suun terveyden vinkkejä, jouluaiheisia päivityksiä sekä muutamia arvontoja, joissa on kivat palkinnot.
Tule mukaan seuraamaan joulukalenteriamme!🎅🏼

Mahdollisuus menestyä - liity joukkoomme!

Haluatko työskennellä innostavassa ammattilaisten tiimissä? Nyt siihen on hieno mahdollisuus, kun Hammaslääkäriasema Clinident täydentää tiimiään uusilla osaajilla.
Jos olet alalla kehittymään pyrkivä ja asiakaspalveluhenkinen hammaslääkäri tai opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä, ota rohkeasti yhteyttä.
Meillä pääset työskentelemään joustavasti sinulle sopivina aikoina aivan uusissa toimitiloissa Turun ydinkeskustassa. Saat meiltä paljon - uutta oppia, työniloa ja ammattilaisten tukea - ja me saamme sinusta sitoutuneen ja korkeaa laatua tekevän tiimin jäsenen.

Kerron sinulle mielelläni lisää, terveisin Katri Luukkonen p. 0405504346 ja jos en pääse työn touhusta vastaamaan, laita tekstiviesti niin vastaan vapauduttuani. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: clinident.fi@gmail.com

TIEDOTE

Hyvät asiakkaat!

Olemme koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta huolimatta avoinna. Seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta ja viranomaisohjeita. Ilmoitamme, jos aukioloomme tulee muutos. Olemme tehostaneet vastaanoton siivousta ja desinfiointia entisestään, joten meille on turvallista tulla.

Huomioithan, että emme ota tällä hetkellä vastaan potilaita, joilla on lieviäkään flunssaan liittyviä oireita tai  henkilöitä, jotka kuuluvat riskiryhmään tai ovat tulleet ulkomailta tai oleskelleet ulkomailta tulleen seurassa. Jos sinulla on kysyttävää käyntiisi liittyen, ota yhteyttä p. 010 322 4010.

Meillä Clinidentissä on käytössä JuicePlus+ravintovalmisteet ja BEMER-verisuoniterapia tukihoitona

Mikä on JuicePlus+?

Elimistösi tarvitsee toimiakseen normaalisti paljon erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ja fytoravinteita, joita saat vihanneksista, hedelmistä ja marjoista. Tasapainoinen, hyvälaatuinen ruokavalio sisältää päivittäin vähintään viisi annosta hedelmiä, vihanneksia ja marjoja.

Tätä ei ole niin helppo toteuttaa päivittäin arjen kiireessä. Juice Plus+:ssa on tiivistettynä 30 eri hedelmä-, vihannes- ja marjalajin parhaat osat kapselimuodossa. Voit nyt saada arvokkaiden fytoravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden edut helposti nautittavina JuicePlus+ tuotteina. Saat optimaalisessa muodossa voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi. Lapsille on tuotesarjassa omat hyvänmakuiset tuotteet.

Patentoitu mehustus- ja kuivausmenetelmämme poistaa veden ja käyttöön kelpaamattomat osat ja tiivistää hellävaraisesti kasvimateriaalin. Siten mahdollisimman suuri osa ravinteista pysyy luonnollisessa muodossaan juuri sinun ja perheesi hyväksi.

Lisätietoa ja tilaukset: katri.juiceplus.com

BEMER-verisuoniterapia
BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten mikroverisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa parantamaan hapen ja ravinteiden tarjontaa kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita. Tämän seurauksena kehollamme ja sen kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

 

Meillä pääset nyt tutustumaan Bemeriin. Bemer-laitteita voi myös vuokrata!  Kysy lisää 010 322 4010!! Lisätietoja profdentoy.bemergroup.com