Millaiset hampaat sinä haluaisit?

Millaiset hampaat sinä haluaisit? Tässä erilaisia potilastapauksia.

 

Tapaus 1. Potilaalle on laitettu alaleukaan keraaminen kevytsilta korvaamaan puuttuvat hampaat.

 

 

 

 

 

 

Tapaus 2. Tässä potilaalle on tehty ensin hampaiden valkaisu, jolla saatiin sävyä vaaleammaksi ja sen jälkeen laitettu neljä keraamista kruunua yläetualueelle.

 

 

 

 

 

 

Tapaus 3. Potilaalle on tehty purennan neurofysiologinen ja esteettinen korjaus. Ensin pieni purennankorotus ja sen jälkeen hampaiden valkaisu, jolla saatiin hampaiden sävy vaaleammaksi. Yläetualue viimeisteltiin neljällä kokokeraamisella kruunulla ja laminaatilla, joilla saavutettiin siisti ja luonnollinen lopputulos.

 

 

 

 

 

 

Tapaus 4. Tässä potilastapauksessa on huikea muodonmuuton niin esteettisesti kuin purennan toimivuuden kannalta. Potilaalle on tehty laaja biomekaaninen ja neurofysiologinen hoito. Ensin tehtiin purennan korotus. Rangan hoito toteutettiin kiropraktikko Terhi Pinomäen vastaanotolla. Koko purentaelimen alueen hoito sisälsi purennan korotuksen, täytteet, kruunut sekä yläleuan osaproteesin.

 

 

 

 

 

 

Tapaus 5. Potilaalle on tehty hampaiden valkaisu. Se kuinka paljon hampaat vaalenevat on aina yksilöllistä, mutta lopputuloksena on aina luonnollisen sävyinen hymy kuten tässä kuvassa.

 

 

 

 

 

 

 

Tapaus 6.  Kahden takahampaan vanhat amalgaamipaikat on uusittu kestävillä keraamisilla Cerec-täytteillä. Cerec-täytteiden etuna yhdistelmämuovitäytteeseen nähden on huomattavasti parempi kestävyys ja näin ollen pidempi käyttöikä.

   


Tapaus 7. 
Potilaalle on tehty kuitusilta puuttuvan hampaan tilalle. Kuitusilta on edullisempi vaihtoehto puuttuvien hampaiden korvaamiseen verrattuna tavalliseen hammassiltaan tai implanttiin.