Ajankohtaista

Ajankohtaista      

Meillä Clinidentissä on käytössä JuicePlus+ravintovalmisteet ja BEMER-verisuoniterapia tukihoitona

Mikä on JuicePlus+?

Elimistösi tarvitsee toimiakseen normaalisti paljon erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ja fytoravinteita, joita saat vihanneksista, hedelmistä ja marjoista. Tasapainoinen, hyvälaatuinen ruokavalio sisältää päivittäin vähintään viisi annosta hedelmiä, vihanneksia ja marjoja.

Tätä ei ole niin helppo toteuttaa päivittäin arjen kiireessä. Juice Plus+:ssa on tiivistettynä 30 eri hedelmä-, vihannes- ja marjalajin parhaat osat kapselimuodossa. Voit nyt saada arvokkaiden fytoravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden edut helposti nautittavina JuicePlus+ tuotteina. Saat optimaalisessa muodossa voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi. Lapsille on tuotesarjassa omat hyvänmakuiset tuotteet.

Patentoitu mehustus- ja kuivausmenetelmämme poistaa veden ja käyttöön kelpaamattomat osat ja tiivistää hellävaraisesti kasvimateriaalin. Siten mahdollisimman suuri osa ravinteista pysyy luonnollisessa muodossaan juuri sinun ja perheesi hyväksi.

Lisätietoa ja tilaukset: katri.juiceplus.com

BEMER-verisuoniterapia
BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten mikroverisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa parantamaan hapen ja ravinteiden tarjontaa kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita. Tämän seurauksena kehollamme ja sen kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

 

Meillä pääset nyt tutustumaan Bemeriin. Bemer-laitteita voi myös vuokrata!  Kysy lisää 010 322 4010!! Lisätietoja katri.bemergroup.com

 

TIEDOTE

Hyvät asiakkaat!

Olemme koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta huolimatta avoinna. Seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta ja viranomaisohjeita. Ilmoitamme, jos aukioloomme tulee muutos. Olemme tehostaneet vastaanoton siivousta ja desinfiointia entisestään, joten meille on turvallista tulla.

Huomioithan, että emme ota tällä hetkellä vastaan potilaita, joilla on lieviäkään flunssaan liittyviä oireita tai  henkilöitä, jotka kuuluvat riskiryhmään tai ovat tulleet ulkomailta tai oleskelleet ulkomailta tulleen seurassa. Jos sinulla on kysyttävää käyntiisi liittyen, ota yhteyttä p. 010 322 4010.

TULOSSA

Hammaslääkäri Katri Luukkonen puhuu lauantaina 16.1 Juice Plus+ Finnish Workshopissa Juice Plus+ merkityksestä terveydelle ja hyvinvoinnille. Hän kertoo myös omasta matkastaan Juice Plus+ bisnekseen. Käytämme Juice Plus+ tuotteita tukihoitona yksityisvastaanotollamme. Luennot ovat ilmaisia! Tarvitset vain rekisteröinnin luennolle.
Workshop on lauantaina 16.1 klo 13-15.
Rekisteröidy lauantai 16.1. klo 12.00 mennessä painamalla alla olevaa linkkiä:
Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka avaamalla pääset lauantaina 16.1. noin klo 13 tapahtumaan.
Tervetuloa kuuntelemaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T-Scan workshopDr. Robert Kerstein (USA) saapuu Suomeen luennoimaan.
T-scan workshop aiheina mm. kuinka otan hyvän skannauksen ja skannauksen tulkinta. Käydään läpi uusimman versio 10 ominaisuuksia, sis. mm. Digital overlayn vastaleuasta. Kurssilla asiaa sekä vasta-alkajille että edistyneemmille. Tarkempi kurssiohjema tulossa. Kurssille voi jo ilmoittautua sähköpostitse:asiakaspalvelu(ät)profdent.fi

 

 

TULOSSA

Huippuluennoitsija Dr. Mutter tulossa Suomeen. Alustavia aiheita raskasmetallin vaikutus elimistössä ja niiden poistaminen sekä 5G verkon vaikutus. Seuraa ilmoittelua. https://www.biohammaslaaketiede.org/