Ajankohtaista

Ajankohtaista      

Biohammaslääketieteen Yhdistyksen koulutustapahtuma perjantaina 26.10.2018

Biohammaslääketieteen Yhdistyksen koulutustapahtuma pidetään perjantaina 26.10.2018 hotelli Scandic Juliassa, osoite Eerikinkatu 4, Turku.  Aiheina Ihmisen biomekaniikan yhteys purentaelimen toimintaan sekä fysikaalinen verisuoniterapia eli Bemer-terapia. TAPAHTUMAAN OVAT TERVETULLEITA KAIKKI AIHEISTA KIINNOSTUNEET!

Päivän ohjelma:

12-13 Saapuminen ja lounas

13-13.45 Hll Katri Luukkonen

"Ihmisen biomekaniikan yhteys purentaelimen toimintaan"

Millaisia yhteyksiä ihmisen purentaelimen toiminnalla on koko kehon toimintaan? Hll Katri Luukkonen on yhdistänyt työssään purentaelimen toiminnan, sen neurofysiologian ja yhteyden koko ihmisen biomekaniikan toimintaan ja digitaalisen, biometrisen mittauksen T-Scan- ja Biopak-laitteilla. Purentaelimen toiminnallisista ongelmista kärsivillä potilailla on usein vartalon biomekaniikkaan tai purentaelimen alueen neurofysiologiaan liittyviä ongelmia. Luukkonen on Suomessa ainoa hammaslääkäri, joka käyttää työssään em. laitteita.

14.00-16.00 Fysiatri Veli-Pekka Valkonen

”Terve kudos edellyttää hyvää ravinteiden ja hapen toimitusta loppukäyttäjille. Mikroverenkierron merkitys ratkaiseva”

Fysikaalinen verisuoniterapia eli Bemer-terapia on sekä hoitavaa että ennaltaehkäisevää uuden polven lääketiedettä.
Fysiatri Veli-Pekka Valkonen on erittäin perehtynyt aiheeseen ja tavannut BEMER-lääkäreitä ja -tutkijoita ja laitteen kehittäjän usein. Valkosella on Lancet-julkaisu verisuonen seinämän toimintaan liittyen.

16.00 kahvi ja BEMER-laite-esittely ja -kokeilumahdollisuus, Bemer Nordic

n. 17.30-18.00 yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Luentopäivän maksu on 60€ jäseniltä ja 70€ muilta osallistujilta sisältäen lounaan ja iltapäiväkahvin. Luentopäivän maksu maksetaan tilille FI74 2080 1800 0101 49.

Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aiheista kiinnostuneet. Luennot on tarkoitettu hammaslääkäreiden lisäksi muille aiheista kiinnostuneille. Kutsua saa vapaasti jakaa!

HUOM YHDISTYKSEN JÄSENET: tarkistattehan jäsenmaksun suorittamisen 50 e em. tilille.

Tervetuloa!