Hinnoittelu

Hammashoitokokonaisuuksien tarkkoja hintoja voidaan määritellä vasta, kun hammaslääkärin tarkastuksessa selvitetään, millaisia toimenpiteitä tarvitaan. Esimerkiksi yksinkertainen hampaan lohkeaminen ja sen vaatimat korjaustoimenpiteet voivat vaihdella huomattavasti tapauksesta riippuen, mikäli tapaus osoittautuu alkuarviota hankalemmaksi. Pidemmällä aikavälillä hammashoidon kustannuksiin vaikuttaa enemmän säännöllinen hampaiden tarkastus ja hoito, kuin yksittäisen toimenpiteen kustannus. Hyvin hoidettu hampaisto pysyy varmemmin hyvässä kunnossa.

Pyrimme huolehtimaan laadukkaasta, mahdollisimman korkeatasoisesta hammashoidosta ja sen parhaasta mahdollisesta saatavuudesta.Osana hyvää ylläpitohoitoa palveluihimme kuuluu kutsut säännöllisiin määräaikaistarkastuksiin sekä kiireellisissä tapauksissa pyrimme tarjoamaan nopean pääsyn vastaanotolle. Ensimmäisen käynnin yhteydessä tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ja annetaan asiakkaan halutessa kustannusarvio ja aikataulutus työlle.

Vastaanotollamme on käytössä KELA:n suorakorvaus. Hammastarkastuksen hinta on KELA-korvauksen jälkeen 37-57€ tarkastuksen laajuudesta riippuen. Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan ajan viimeistään edellisenä arkipäivänä klo. 12 mennessä, että saamme ajan käyttöön jollekkin sen tarvitsevalle. Veloitamme peruuttamattomista käynneistä varatun hoitoajan mukaisesti.

 

Tervetuloa!
Ajanvaraus numerosta 010 322 4010