Hammashoito Turku

Turkulainen hammaslääkäriasemamme tarjoaa aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille potilaillemme. Hammashoitoon voit varata ajan helposti soittamalla. Jos hammashoidon syy on kiireellinen, kysy päivystysaikoja. Ei viikonloppupäivystystä.

Hammashoito

Suun terveydestä voidaan huolehtia säännöllisellä puhdistuksella. Hammashoito auttaa, kun reikä hampaassa vaivaa, ienvetäytymä on riesana tai purennan korjaus on tarpeellinen. Hammaslääkärimme ja suuhygienistimme neuvovat ja opastavat yksilöllisessä kotihoidossa.

Ikenen vetäytyminen

Ikenen vetäytyminen voi aiheuttaa vihlontaa. Vetäytyminen on usein seurauksena hampaiden liian voimakkaasta harjauksesta tai iän tuomasta muutoksesta. Ikenen vetäytyminen ei välttämättä ole vaarallinen uhka hampaille, mutta sen seurauksena paljastuva hammaskaula voi aiheuttaa vihlontaa ja reikiintyä helpommin.  Ienvetäytymän hoito on meille nopeaa, ystävällistä asiantuntevaa ja neuvomme kotihoidossa.

Purennan korjaus

Purennan korjaus on yksi Hammaslääkäriasema Clinidentin vahvoista osaamisalueista. Osa asiakkaistamme tulee myös kauempaakin, koska tarjoamamme purennan korjaus on ainutlaatuista koko Suomen alueella. Purennanhoidossa pyrimme tilanteeseen, jossa potilas ei tarvitse purentakisko tai oikomishoitoa.

Purentavaivat aiheuttavat puremalihaksiin ja leukaniveliin jännitystä. Purentavaivat voivat tuntua myös hampaissa, joissa voi esiintyä vihlontaa tai särkyä. Myös kasvojen alueen kivut, korvakivut ja niskakivut voivat olla yhteydessä huonoon purentaan. Näitä asioita harvemmin osataan yhdistää purentavaivoihin, joten säännöllinen hammaslääkärissä käynti auttaa ongelman diagnoosissa.

Purennan korjaus tehdään rakentamalla ja/tai tasapainottamalla purentaa. Käytämme hoitoon T-Scania, jonka avulla löydämme helposti, missä hampaassa on purentaongelma, minne purenta kohdistuu ja milloin purentaongelma ilmenee. Toinen hyödyntämämme laite on EMG, jolla selvitämme lihastoimintaa levossa ja puremisen yhteydessä. Hammashoito meillä on tehokasta ja purennan korjaus ainutlaatuista. Varaa aikasi turkulaiselle hammaslääkäriasemalle jo tänään!